اخذ کارت بازرگانی

اخذ کارت بازرگانی مجوزی است که به دارنده آن اجازه داده می‌شود تا به تجارت خارجی بپردازد؛ همچنین داشتن این کارت به نوعی مجوز شروع برای داد و ستد در سطح جهانی و بین‌الملل است.

امروزه برای داد و سند و یا واردات و صادرات در سطح بین‌المللی و خارجی اولین مرحله اخذ کارت بازرگانی است  که این کارت توسط اتاق بارزگانی صادر می‌شود؛ همچنین به‌عنوان‌مثال یکی از مزایای مهم داشتن این کارت قابلیت ثبت شرکت و یا ثبت برند غیر فارسی است.

اخذ کارت بازرگانی یک مرحله مهم در راه‌اندازی یک کسب و کار است که به شما اجازه می‌دهد در فعالیت‌های تجاری خود رسمیت داشته باشید و به صورت قانونی فعالیت کنید.

 

گواهی ایمنی HSE

 

اخذ کارت بازرگانی چیست؟

اخذ کارت بازرگانی یک فرایند قانونی است که به شما اجازه می‌دهد به عنوان یک واحد تجاری در کشور خود و یا خارج از آن فعالیت کنید.

شما به عنوان کارفرما و یا شرکت متقاضی اخذ کارت بازرگانی باید یک دوره کلاس های آموزشی مربوطه در اتاق بازرگانی را گذرانده و پس از تکمیل اطلاعات و مدارک از جمله تغییرات شرکت روند صدور کارت شما انجام خواهد شد.

شما با گرفتن کارت بازرگانی از ایران با هر کشوری که روابط تجاری با ایران دارد می‌توانید واردات و صادرات و همچنین داد و ستد کالا داشته باشید؛ مدت زمان اعتبار این کارت یک ساله است و پس از آن برای تمدید اعتبار کارت بازرگانی با ارائه مدارک لازم به مدت یک دوره یک ساله دیگر تمدید خواهد شد.

 این کارت شامل اطلاعات مهمی مانند نام، آدرس، شماره تلفن و ایمیل فرد صاحب آن است؛ دریافت کارت بازرگانی برای افرادی که در حوزه تجارت فعالیت می‌کنند، اهمیت زیادی دارد و باید در تغییرات اساسنامه به ثبت برسد.

نکته قابل توجه این است که صادر کننده کارت بازرگانی، سازمان صمت که به نام سازمان صنعت، معدن و تجارت معروف و شناخته شده به همراه اتاق بازرگانی هستند؛ بنابراین تاجری که قصد اقدام به گرفتن و یا اخذ کارت بازرگانی داشته باشد، الزامی است به این دو ارگان مراجعه کند.

قدم اول و نکته مهم برای اخذ کارت بازرگانی این است که بازرگانان مؤسسه یا شرکت، ثبت شرکت یا ثبت مؤسسه داشته باشد و همچنین فعالیت تجاری خود را در دفتر ثبت تجاری به ثبت برسانند.

 

انواع اخذ کارت بازرگانی

انواع کارت بازرگانی می‌تواند در هر کشوری متفاوت باشد، اما در ادامه برخی از انواع کارت‌های بازرگانی رایج را ذکر می‌کنم:

  • کارت تجارت الکترونیکی (Electronic Business Card)

یک کارت بازرگانی دیجیتال است که اطلاعات تماس و اطلاعات کسب و کار شما از جمله تغییرات شرکت را در بر می‌گیرد. این نوع کارت بازرگانی معمولاً به صورت فایل الکترونیکی، ایمیل، یا کد QR قابل ارسال و به اشتراک گذاشته می‌شود.

  • کارت بازرگانی تجاری

کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن اعم از شخص حقیقی و شخص حقوقی با داشتن این کارت می‌تواند به تجارت در عرصه واردات و صادرات بپردازد؛ این نوع تجارت از لحظه ثبت سفارش تا هنگام ترخیص و واردات کالا حق العمل کارگری را در بر دارد.

  • کارت بازرگانی خدماتی

همان‌طور که از نام این کارت پیداست فقط در زمینه خدمات مربوطه می‌توانند فعالیت و صادرات و واردات کالا را انجام دهند؛ همچنین این کارت برای افراد و یا ثبت شرکت که در زمینه خدماتی فعالیت دارند صادر می‌شود.

  • کارت بازرگانی ویژه صنایع خاص

برخی صنایع خاص مانند بانکداری، بیمه، حمل و نقل و… ممکن است کارت بازرگانی خاص خود را داشته باشند که شامل اطلاعات مخصوص به آن (مانند تغییرات اساسنامه) صنعت و مجوزهای خاص مربوطه است.

مهم است برای اخذ کارت بازرگانی اطلاعاتی درباره شرایط و قوانین و مقررات مربوطه داشته باشید، انواع کارت بازرگانی می‌تواند بر اساس زمینه فعالیت کسب و کار تقسیم بندی شود.

 همچنین شما برای اطلاع از نیازمندی‌ها و الزامات برای اخذ کارت بازرگانی می‌توانید با مشاوران و کارشناسان مجموعه مانا ثبت تماس گرفته و اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید.

 

 

مراحل و روند اخذ کارت بازرگانی

اخذ کارت بازرگانی، یکی از اقدامات اساسی در راه‌اندازی یک کسب و کار است. این کارت، به شما اجازه می‌دهد تا به عنوان یک واحد تجاری رسمی در نظام بازرگانی کشور شناخته شوید.

در ادامه این مقاله روند کلی درباره اخذ کارت بازرگانی می‌پردازیم:

  1. تحقیق و برسی: شروع به تحقیق و بررسی قوانین و مقررات کنید. این شامل مشخص کردن نوع کارت بازرگانی مورد نیاز، مدارک مورد نیاز از جمله تغییرات اساسنامه، پروسه درخواست و سایر الزامات قانونی است؛ همچنین اولین مرحله ثبت نام در سامانه آنلاین و بارگذاری مدارک است.
  2. تهیه مدارک مورد نیاز: بعد از شناختن نوع کارت بازرگانی و مدارک مورد نیاز، شما باید تمامی مدارک و اسناد مورد نیاز را تهیه کنید. این ممکن است شامل مدارک شخصی شما، مدارک شرکتی از جمله آخرین تغییرات شرکت، گواهی‌های تحصیلی، رزومه، پروانه کسب و سایر مدارک مربوطه باشد.
  3. پرکردن فرم‌ها و ارائه اطلاعات: بعد از تهیه مدارک، شما باید فرم‌های مربوطه را تکمیل کرده و اطلاعات مورد نیاز را ارائه دهید. این ممکن است شامل اطلاعات شخصی، اطلاعات شرکت مانند ثبت شرکت، اهداف کسب و کار، ساختار سازمانی و غیره باشد.
  4. پرداخت هزینه‌ها: برای اخذ کارت بازرگانی، هزینه‌های مربوطه وجود دارد. شما باید هزینه‌های مربوطه را پرداخت کنید. این ممکن است شامل هزینه ثبت شرکت، هزینه معاملاتی، هزینه مالیاتی، هزینه پرداخت برای درخواست کارت بازرگانی و سایر هزینه‌ها باشد.

نداشتن تجربه باعث کند پیش رفتن روند اخذ کارت بازرگانی و مرتکب اشتباه شدن می‌شود؛ همچنین نداشتن اطلاعات کافی درباره قوانین و مقررات باعث سخت‌تر شدن راه‌ها می‌شود؛ شما برای جلوگیری از وقوع خطا و به تعویق افتادن مدت اخذ کارت بازرگانی روند دریافت را به کارشناسان حاضر در مجموعه مانا ثبت بسپارید.

 

ثبت مؤسسه

اگر سوالات یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، مانا ثبت در خدمت شماست.

تماس با ما:

اگر به دنبال ثبت شرکت و یا تغییرات شرکت برای خودتان هستید و نیاز به مشاوره دقیق دارید، با ما تماس بگیرید. ما آماده‌ایم تا شما را در این مسیر تا ثبت نهایی همراهی کنیم.

همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با تیم ما تماس بگیرید. ما منتظر همکاری با شما هستیم و آماده انجام کلیه امور ثبت شرکت و تغییرات شرکت شما هستیم.

امیدوارم این مقاله که با همکاری کارشناسان مانا ثبت به نگارش رسیده است توانسته باشد مراتب رضایت شما همراهان مانا ثبت را فراهم کرده باشد .

از شما برای انتخاب موسسه مانا ثبت سپاسگزاریم و بهترین امکانات را به شما ارائه می‌دهیم تا در کلیه امور ثبت و تغییرات شرکت به موفقیت دست یابید. با ما تماس بگیرید و ما را همراه خود در مسیر موفقیت کنید.

از اعتماد شما سپاسگزاریم.

8 پاسخ

    1. وقت بخیر،حداقل مدرک تحصیلی برای اخذ کارت بازرگانی دیپلم می باشد.

    1. سلام بله کارت پایان خدمت برای دریافت کارت بازرگانی الزامی می باشد.

    1. برای اخذ کارت بازرگانی داشتن حداقل23 سال سن،کارت پایان خدمت،حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و مدارک هویتی و نمونه امضا موردنیاز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *