اخذ رتبه وزارت کار

اخذ رتبه وزارت کار یکی از موارد مهم برای  ثبت شرکت‌ها  و سازمان‌ها است که به آن‌ها امکان می‌دهد در بخش خصوصی و عمومی فعالیت کنند؛ رتبه وزارت کار به این معنی است که صلاحیت و توانمندی یک شرکت یا سازمان برای انجام پروژه‌ها و عقد قراردادهای دولتی تأیید شده است.

 این رتبه برای شرکت‌ها و سازمان‌هایی که تمام شرایط و معیارهای وزارت کار را رعایت کرده‌اند، صادر می‌شود؛ حوزه فعالیت هر شرکت در اساسنامه آن شرکت ثبت گردیده و بر اساس نوع فعالیت رتبه وزارت کار برای آن شرکت‌ها صادر می‌گردد.

 

اخذ رتبه وزارت کار

 

اخذ رتبه وزارت کار

هر یک از شرکت‌ها برای فعالیت قانونی خود نیاز به اخذ رتبه وزارت کاردارند و همچنین برای عقد قرارداد با ارگان‌های دولتی نیازمند اخذ رتبه در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند.

اخذ رتبه وزارت کار برای شرکت‌های خدماتی و شرکت‌هایی که در حوزه امور مشاوره فعالیت دارند صورت می‌گیرد و به بیان صریح‌تر نشان دهنده میزان اعتبار و رتبه شرکت می‌باشد؛ اخذ رتبه وزارت کار همان‌گونه که از نامش پیداست به طور مستقیم از مرجع یعنی وزارت کار و تعاون صادر می‌شود و از رتبه بندی پیمانکاران ارزش و اعتبار بیشتری برخوردار است.

رتبه بندی یا گرید وزارت کار از پایه 7 که کمترین رتبه به شمار می‌آید تا پایه 1 بسته به میزان اعتبار و امتیازهای شرکت قابل ارتقا و اخذ می‌باشد؛ شرکت‌هایی که در زمینه خدمات و ارائه مشاوره فعالیت می‌کنند برای اخذ گرید می‌توانند اقدام کنند.

با داشتن گرید وزارت کار که نشان دهنده میزان اعتبار شرکت است؛ ظرفیت شرکت و توان اجرایی افزایش و ارتقای پیدا می‌کند؛ از این رو می‌توانید؛ مانند شرکت‌های پیمانکاری دیگر برای شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی اقدام کنید.

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه ارائه مشاوره، مؤسسه مانا ثبت می‌باشد؛ همان‌طور که در تمامی مراحل ثبت شرکت و تغییرات شرکت شما را همراهی نموده در تمامی کارهای اداری و قانونی همراه شما خواهد بود.

 

زمینه فعالیت جهت اخذ رتبه

اخذ رتبه وزارت کار برای شرکت‌هایی که به صورت خدماتی و مشاوره‌ای فعالیت می‌کنند صورت پذیر است و همچنین زمینه‌های دیگر از فعالیت شرکت‌ها که جهت اخذ رتبه وزارت کار کاربرد دارند به شرح زیر می‌باشند:

  • تعمیر و نگهداری ماشین آلات و ساختمان
  • تعمیر و نگهداری دستگاه‌های اداری و یا اماکن اداری، تجاری (دولتی یا خصوصی)
  • خدمات فضای سبز
  • تدارکات، تشریفات ادارات دولتی و یا غیردولتی
  • چاپ و تکثیر
  • خدمات عمومی همچون نگهبانی، نامه­رسانی
  • امور مرتبط با بهره­برداری از تأسیسات

لازم به ذکر است که حداقل یکی از زمینه فعالیت‌های بالا در اساسنامه یا آخرین تغییرات شرکت باید ثبت شود.

 

مراحل اخذ رتبه وزارت کار

برای اخذ رتبه وزارت کار، شرکت یا سازمان باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله ا ول: آماده سازی مدارک؛ شرکت مدارک مورد نیاز از جمله اساسنامه، آخرین تغییرات اساسنامه، اطلاعات مالی، اطلاعات هویتی، آگهی آخرین تغییرات شرکت، گواهی‌های استاندارد، مجوزها و گواهی‌نامه‌های مورد نیاز و سایر مدارک مربوط به فعالیت شرکت است.

مرحله دوم: ثبت نام؛ در این مرحله پس از جمع آوری مارک مورد نیاز، باید با مراجعه به دفتر ثبت شرکت درخواست خود را برای اخذ رتبه وزارت کار ثبت کند؛ همچنین ممکن است این کار منجر به پرداخت هزینه‌هایی بشود.

مرحله سوم: ارزیابی و تحقیق؛ بعد از ثبت درخواست وزارت کار و یا سازمان مربوطه مدارک ارسال شده را برسی و ارزیابی می‌کند و ممکن است در این مرحله تحقیقات میدانی نیز صورت گیرد.

مرحله چهارم: آزمون و امتحان؛ در برخی موارد، شرکت باید آزمون‌ها و امتحاناتی را که توسط وزارت کار تعیین شده‌اند، قبل از اخذ رتبه بگذراند. این آزمون‌ها معمولاً شامل آزمون‌های تئوری و عملی در زمینه موضوعات مرتبط با فعالیت شرکت است.

مرحله آخر: اعطای رتبه؛ پس از بررسی مدارک و نتایج آزمون‌ها، در صورت تأیید صلاحیت شرکت، رتبه وزارت کار به آن اعطا می‌شود. این رتبه ممکن است به صورت موقت یا دائم صادر شود و معمولاً دارای محدوده زمانی خاصی برای اخذ رتبه وزارت کار وجود ندارد و زمان مورد نیاز برای اخذ رتبه ممکن است بین چند هفته تا چند ماه متغیر باشد.

برای اطلاعات بیشتر درباره اخذ گرید وزارت کار می‌توانید با کارشناسان و مشاوران مجموعه مانا ثبت تماس حاصل کنید و راهنمایی‌های مربوطه را دریافت نمایید.

در کل، اخذ رتبه وزارت کار یک فرایند حیاتی برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که نیازمند ثبت در تغییرات اساسنامه، توجه و آمادگی کامل است؛ با رعایت مراحل و معیارهای مشخص شده توسط وزارت کار، می‌توانید رتبه مورد نیاز را اخذ کرده و در زمینه فعالیت‌های دولتی و عمومی به موفقیت دست یابید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *