آیا برای دریافت کارت بازرگانی نیاز به وکیل داریم؟

آیا برای دریافت کارت بازرگانی نیاز به وکیل داریم؟

 کارت بازرگانی مجوزی است که به اشخاص اجازه می‌دهد تا امکان تجارت در حوزه واردات و صادرات کالا را داشته باشند این کارت توسط شعب اتاق بازرگانی و اتاق صنایع ایران در شهرهای مختلف ایران ارائه می‌شود بر اساس قوانین گمرک ایران افرادی مجاز به فعالیت در حوزه واردات و صادرات هستند که این کارت را دریافت کرده باشند. حال سؤال اصلی این است که چرا برای دریافت کارت بازرگانی نیاز به وکیل و دریافت مشاوره از او داریم؟ پیش از آنکه این موضوع را توضیح دهیم، باید بگوییم که می‌توانید خدمات مشاوره وکیل کسب و کار را از مانا ثبت دریافت کنید.

 کارت بازرگانی در حقیقت مجوزی است که برای تمامی اشخاص فعال در حوزه تجارت واردات و صادرات عرضه می‌شود در حقیقت بر اساس قوانین گمرکی کشور تمامی اشخاص اعم از اشخاص حقوقی و حقیقی نیازمند دریافت این کارت از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در تهران و شهرهای دیگر دارند تا بتوانند فعالیت اقتصادی در حوزه واردات و صادرات را داشته باشند. برای دریافت کارت بازرگانیم فرایند و مراحل ویژه‌ای باید به صورت کامل انجام شود تا افراد بتوانند این کارت و مجوز واردات و صادرات کالا را دریافت کنند به شما کمک کند تا در زمان ثبت درخواست دریافت کارت بازرگانی به شکلی درست و کامل مدارک خود را آماده کرده تا در انجام پروسه حقوقی و قانونی مذکور با چالش‌های مختلف مواجه نشوید.

 کارت بازرگانی گمرک ایران شامل اطلاعاتی همچون نام شرکت یا فرد، شماره ثبت، نشانی و اطلاعات تماس است. همچنین، در بخشی از کارت، اطلاعات مربوط به فعالیت‌های وارداتی و صادراتی شرکت، شاخص‌های کلیدی و محدودیت‌های قانونی مربوطه نیز درج می‌شود.

 این کارت برای ارائه به گمرک و مراجع مالیاتی در فعالیت‌های تجاری الزامی است و نقش مهمی در انجام تراکنش‌های بازرگانی و تسهیل امور گمرکی دارد. با در دست داشتن کارت بازرگانی گمرک ایران، فعالان تجاری می‌توانند به راحتی در فرایندهای گمرکی شرکت کنند و از تسهیلات و مزایای قانونی مربوطه بهره‌برداری کنند.

به علاوه، کارت بازرگانی گمرک ایران نمادی از قدرت و قانونمندی فعالیت‌های تجاری است و می‌تواند به تضمین اعتماد و روابط تجاری موفق کمک کند.

روش اخذ کارت بازرگانی به چه صورت است؟

تمامی افرادی که تمایل به انجام فعالیت اقتصادی در حوزه‌ی واردات و صادرات یا انجام فعالیت‌های اقتصادی برون‌مرزی را دارند، باید کارت بازرگانی را دریافت کنند. دریافت این کارت برای ترخیص کالا و واردات از مناطق آزاد امری مهم و حیاتی به حساب می‌آید و از طرف دیگر، افرادی که تصمیم به صادرات کالا از کشور دارند نیز نیاز به این کارت دارند.

برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص متقاضی باید برگه‌های خاصی را از نزدیک‌ترین اتاق بازرگانی محل اقامت خود دریافت کرده و اطلاعات درست و صحیح خود را در آن پر کنند و همراه با مدارک مورد نیاز برای دریافت این کارت، اقدام به ثبت درخواست خود طبق موازین قانونی کنند.

کارت بازرگانی گمرک ایران، در حقیقت سندی رسمی است که توسط سازمان گمرک ایران صادر می‌شود و نشان‌دهنده‌ی صلاحیت و تأیید توانایی شخص، شرکت یا فعالان تجاری از لحاظ قانونی برای انجام فعالیت‌های واردات و صادرات است. این کارت حاوی اطلاعات مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی صاحب آن است.

تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی که تصمیم به انجام فرایند صادرات و واردات به صورت تجاری را دارند یا تصمیم به ثبت سفارش ترخیص کالا را دارند، باید این کارت را طبق قوانین گمرک جمهوری اسلامی ایران در اختیار داشته باشند.

یکی از نکات مهم این است که فرایند درخواست و شرایط در نظر گرفته شده برای اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است. بسیاری از اشخاصی که تصمیم به دریافت کارت بازرگانی دارند ممکن است پیش‌زمینه‌ها و مدارک کافی برای دریافت آن را در اختیار نداشته باشند از این رو بسیاری از شرکت‌های ثبت شده و اشخاص حقوقی ممکن است با وجود داشتن پتانسیل‌های لازم برای انجام فعالیت اقتصادی در حوزه‌ی واردات و صادرات، شرایط قانونی مربوط به دریافت کارت بازرگانی را از گمرکات جمهوری اسلامی ایران نداشته باشند.

به همین دلیل کسب مشاوره از وکیل با تجربه و متخصص در حوزه‌ی دریافت کارت بازرگانی می‌تواند به شما کمک کند تا با صرف هزینه‌ی کمتر و همچنین در مدت زمانی بسیار کوتاه‌تر درخواست خود را برای دریافت این کارت انجام داده و با دریافت آن بتوانید فعالیت اقتصادی مورد نظر خود را آغاز کنید.

 شرایط دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقیقی و حقوقی به چه صورت است؟

 نحوه دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی ایرانی در کشور به این صورت است: 

  • داشتن حداقل 21 سال
  • داشتن حساب جاری در یکی از شعب بانک‌های کشور
  • عدم سوسابقه در زمینه‌ی ورشکستگی به تقصیر و تقلب
  • داشتن محکومیت مؤثر کیفری
  • نداشتن رابطه‌ی استخدامی با دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی
  • داشتن محل کسب متناسب با حوزه‌ی فعالیت تجاری
  • داشتن سه سال سابقه فعالیت تجاری یا تولیدی به تایید دو نفر از دارندگان این کارت یا ارائه مدارک دانشگاهی یا داشتن مجوز تولید از یکی از وزارتخانه‌های تولیدی
  • داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا کارت معافیت خدمت سربازی برای آقایان

 همچنین شرایط اخذ کارت بازرگانی برای شرکت‌های ثبتی و اشخاص حقوقی به شرح است که مدیران شرکت‌های تعاونی، شرکت‌های دولتی و شرکت‌های تحت حمایت قانون حفاظت صنایع مشمول، مجاز به داشتن رابطه استخدامی با دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی نیستند و این اشخاص نمی‌توانند این کارت دریافت کنند.

اشخاص حقوقی برای دریافت کارت بازرگانی باید در گام اول پروانه‌ی کار معتبر داشته باشند و مدیرعامل‌های آن‌ها باید سوابق کیفری محکومیت نداشته باشند.

گفتنی است که در میان متقاضیان شرکت‌ها و اشخاص حقوقی، آن دسته از مدیران شرکت‌های دولتی، شرکت‌های متعلق به نهادهای انقلابی و شرکت‌های تحت حمایت قانون حفاظت صنایع که توسط سازمان‌های دولتی به آن‌ها مدیریت محول شده است، از ارائه گواهی عدم محکومیت کیفری معاف هستند. عدم داشتن سابقه ورشکستگی به تقصیر البته امری ضروری برای اخذ این کارت است و در عین حال محل کسب مناسب با توجه به رشته فعالیت باید برای اشخاص حقوقی در نظر گرفته شده باشد.

گفتنی است که اشخاص حقیقی خارجی نیز می‌توانند امکان دریافت این کارت را دارند که این موضوع مستلزم داشتن همان شرایط اشخاص حقیقی ایرانی به علاوه‌ی داشتن پروانه‌ی کار یا اقامت معتبر به همراه تایید نوع رابطه‌ی کشوری که تبعه‌ی آن هستند با اشخاص ایرانی است.

 چرا بهتر است برای دریافت کارت بازرگانی از وکیل مشاوره بگیریم؟

در بسیاری از اوقات افرادی که تصمیم به دریافت کارت بازرگانی دارند، اطلاعات کافی برای جمع‌آوری مدارک و اقدامات لازم را در این زمینه را در اختیار ندارد؛ همین موضوع باعث می‌شود تا فرایند دریافت این کارت برای این دست از افراد بسیار دشوار و سردرگم کننده باشد.

در نتیجه این موضوع توصیه می‌شود تا افراد متقاضی برای دریافت این کارت ابتدا با وکلای مجرب در این حوزه مشورت کرده و اطلاعات کافی را در این زمینه به دست آورده و پس از آن اقدامات لازم برای ثبت تقاضا برای دریافت کارت مذکور را انجام دهند.

یکی از گزینه‌های مهم در زمینه دریافت این کارت این است که اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی کارت بازرگانی می‌توانند وظیفه‌ی ثبت درخواست را به یک وکیل با تجربه بسپارند تا تمامی کارها با سرعتی بیشتر انجام شود و محدودیت‌های مربوط به عدم کامل بودن مدارک و شرایط دریافت این کارت برای آن‌ها دردسرساز نشود.

کارشناسان و موکلین با تجربه مانا ثبت می‌توانند در این زمینه به بهترین شکل ممکن به شما کمک کرده تا در سریع‌ترین زمان ممکن علاوه بر تکمیل مدارک خود، اقدامات لازم برای ثبت تقاضا و دریافت خدمات مربوط به این کارت را به شکلی سریع و بی‌دردسر انجام دهید. برای دریافت مشاوره‌های لازم جهت دریافت این کارت برای شرکت‌ها، اشخاص حقوقی دیگر یا اشخاص حقیقی ایرانی یا غیرایرانی می‌توانید با وکلای خبره‌ی مانا ثبت 

در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *