الحاق به موضوع فعالیت
خانه » تغییرات شرکت » تغییرات اساسنامه » الحاق به موضوع فعالیت
موضوع فعالیت شرکت مشخص کننده محدوده و زمینه فعالیت مجاز شرکت میباشد؛ همچنین مشخص کننده اهداف فعالیتهای قانونی هر شرکت است؛ تغییرات شرکت فرایندی است که باید در بند 2 اساسنامه ثبت شود و این تغییرات شامل: تغییر نام، تغییر موضوع فعالیت، الحاق به موضوع فعالیت و… میباشد.
ممکن است مدتی بعد از تأسیس شرکت، فعالیت شرکت گستردهتر شود و این کار نیازمند این است که موضوع جدیدی با حفظ موضوع قبلی به آن افزوده شود.
مانا ثبت منشا اعتماد شما برای تغییرات اساسنامه انواع شرکت
الحاق به موضوع فعالیت
به بیان سادهتر الحاق موضوع فعالیت به این معنی است: اضافه کردن موضوعات، موارد و فعالیتهای مختلف بدون تغییر دادن موضوع اصلی شرکت که نمایانگر یک فعالیت جدید یا تکمیل موضوعات قبلی شرکت میباشد.
الحاق موضوع فعالیت باید در تغییرات اساسنامه شرکت ثبت گردیده و با برگزاری جلسات صورتجلسهای تنظیم گردیده و به امضای مدیران اجرایی، شرکا و سهام داران برسد؛ ناگفته نماند تنظیم صورت جلسه برای شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص متفاوت میباشد.
((صورتجلسه الحاق به موضوع فعالیت شرکت))
مراحل الحاق موضوع فعالیت
اگر شرکت شما قصد دارد موضوع فعالیت شرکت را به موضوعی جدید الحاق کند باید این موضوع را در تغییرات اساسنامه شرکت ثبت کنید؛ برای الحاق به موضوع فعالیت باید جلسهای با همین عنوان برگزار شود.
در صورتی که هرکدام از مدیران یا سهام داران با این فرایند موافق نباشند و صورتجلسه را تأیید نکنند شما نمیتوانید به مراحل بعدی بروید.
نکته قابلتوجه در زمان اقدام برای الحاق موضوع فعالیت این است که موضوع جدیدی که انتخاب میکنید الزامی است در رابطه و در دسته بندی موضوعات قبلی شرکت شما باشد و این کار مستلزم ثبت شرکت است.
برای انجام فرایند الحاق به موضوع فعالیت شما میتوانید از مشاوران متخصص مجموعه مانا ثبت مشاوره رایگان دریافت کنید.
مراحل این فرایند را در ادامه توضیح خواهیم داد:
- برسی قوانین و مقررات
- تدوین تغییرات در اساسنامه
- تدوین پیشنهادات
- تشکیل کمیته تغییرات
- تصویب تغییرات
- ثبت تغییرات
برسی قوانین و مقررات
ابتدا شما باید قوانین و مقررات مربوط به شرکت و تغییرات اساسنامه را مورد برسی قرار بدهید؛ باید اطمینان حاصل کنید که این تغییر در اساسنامه با قوانین مربوطه سازگار است و میتوانید فعالیت جدید را به آن الحاق کنید.
سپس شما باید قوانین و مقررات مربوط به فعالیت جدید را مطالعه کنید تا منعی برای دریافت مجوزهای لازم نداشته باشید.
تدوین تغییرات در اساسنامه
بر اساس فعالیت جدیدی که قصد الحاق به شرکت را دارید، باید تغییرات اساسنامه که مربوط به الحاق موضوع فعالیت و لازم است را تدوین کنید. این تغییرات باید شامل الحاق به موضوع فعالیت جدید و هر تغییر دیگری مانند تغییر نام شرکت در مواد اساسنامه مربوطه باشد.
تدوین تغییرات اساسنامه که یکی از آنها الحاق موضوع فعالیت شرکت است به طور واضح و شفاف و دقیق توصیف و تعریف شود.
تدوین پیشنهادات
بر اساس نیازها و هدف شرکت، پیشنهادهایی برای الحاق به موضوع فعالیت تدوین کنید. این پیشنهادها باید با قوانین مربوطه سازگار باشند و برای بهبود عملکرد و هدف شرکت مناسب باشند.
در مورد تمامی شرکتها و تمامی مؤسسهها در زمان ثبت شرکت، نکته قابلتوجه انتخاب موضوع فعالیت شرکت است که بیانگر هدف، نوع عملکرد، خدمات و زمینه کاری شرکت میباشد.
تشکیل کمیته تغییرات
به طور کلی معمولاً برای تغییرات اساسنامه و تغییرات شرکت از جمله الحاق به موضوع فعالیت تشکیل کمیتهای برای برسی و تغییرات تشکیل شود که با حضور اعضای هیئت مدیره، سهامداران و متخصصان باشد و در این کمیته باید صورتجلسهای تنظیم شود و به امضای اعضا برسد و سپس در ادارات ثبت مربوطه ثبت شود.
فرایند الحاق به موضوع فعالیت نیاز به مشاوران متخصصان با تجربه داد؛ شما میتوانید از مشاوران متخصص حاضر در مجموعه مانا ثبت راهنماییهای لازم درباره تنظیم صورتجلسه و فرایندهای مربوطه را دریافت نمایید.
تصویب تغییرات
بعد از تدوین تغییرات مراحلی که در بالا گفته شده، باید آنها را ثبت شرکت و با تشکیل یک جلسه این تغییرات را به تصویب برسانید؛ همچنین برای قانونی بودن این تغییرات و تصمیمات گرفته شده در جلسات ممکن است نیاز به تأیید نهادهای دولتی و یا حتی مقامات قضایی داشته باشد.
ثبت تغییرات
در این مرحله بعد از تصویب تغییرات باید آنها را در دفتر ثبت شرکت و یا سازمانهای ثبت مربوطه، به ثبت برسانید؛ به همین دلیل تحویل مدارک و فرمهای مربوطه به ارگانهای مربوطه و همچنین پرداخت هزینههای ثبت الزامی است.
در آخر بعد از تمامی مراحل گفته شده باید شرکت شما موضوع جدید الحاق شده به فعالیت را به مراجع مربوطه اعلام کند؛ این اعلام شامل ارسال مدارک و اسناد لازم به سازمانهای مالیاتی و سایر نهادهای مربوطه است.
توجه داشته باشد فرایند الحاق به موضوع یک فعالیت تخصصی و وابسته به قوانین و مقررات کشور است؛ پس بهتر است با یک وکیل و یا مشاور حقوقی متخصص در زمینه ثبت شرکت مشورت کنید تا راهنماییهای دقیقی به شما ارائه شود.
شما میتوانید با تماس با مجموعه مانا ثبت با تماس داشته باشد و با مشاورین متخصص حاضر در مجموعه ما راهنماییهای مورد نیاز را دریافت کنید.
اگر سوالات یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، مانا ثبت در خدمت شماست.
تماس با ما:
اگر به دنبال ثبت شرکت و یا تغییرات شرکت برای خودتان هستید و نیاز به مشاوره دقیق دارید، با ما تماس بگیرید. ما آمادهایم تا شما را در این مسیر تا ثبت نهایی همراهی کنیم.
همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با تیم ما تماس بگیرید. ما منتظر همکاری با شما هستیم و آماده انجام کلیه امور ثبت شرکت و تغییرات شرکت شما هستیم.
امیدوارم این مقاله که با همکاری کارشناسان مانا ثبت به نگارش رسیده است توانسته باشد مراتب رضایت شما همراهان مانا ثبت را فراهم کرده باشد .
از شما برای انتخاب موسسه مانا ثبت سپاسگزاریم و بهترین امکانات را به شما ارائه میدهیم تا در کلیه امور ثبت و تغییرات شرکت به موفقیت دست یابید. با ما تماس بگیرید و ما را همراه خود در مسیر موفقیت کنید.
از اعتماد شما سپاسگزاریم.